بلاگ

خرید گریس صنعتی

خرید گریس صنعتی

اگر نیاز به خرید گریس صنعتی دارید باید بگوییم که تامین روانکار آبانگان از جمله برترین شرکت های تامین کننده انواع گریس و روغن های صنعتی می باشد که تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بهترین و با کیفیت ترین محصولات داخلی و خارجی را به مشتریان عرضه کند. اما تا چه اندازه در مورد گریس صنعتی و ویژگی های آن آگاهی دارید> با ما همراه باشید تا در این مقاله بیشتر در مورد این محصول و ویژگی ها و آن انواع ان صحبت کنیم.

گریس صنعتی چیست؟

دستگاه ها و تجهیزات صنعتی دارای قطعات و سیستم های مختلفی هستند که این قطعات برای حرکت کردن گرمایی از خود تولید می کنند و قدرت وارد شده به آن ها شروع به حرکت می کند، زمانیکه این قطعات روی هم قرار میگیرند و شروع به کار می کنند به هم فشار وارد کرده و یا با یکدیگر برخورد می کنند و اصطلاک به وجود می آورند.

نیروی اصطلاک یک نیروی بازدارنده است که در طولانی مدت موجب اتلاف انرژی می شود و باعث گرم شدن قطعات موجود شده و در نهایت باعث خراب شدن قطعات و فرسایش سیستم خواهد شد.

گریس، روان کننده نیمه جامدی است که مانع فرسایش و ساییدگی قطعات موجود در سیستم می شود. این محصول از صابون امولسیون با روغن معدنی یا روغن گیاهی تشکیل می شود.

گریس صنعتی معمولاً یا به تنهایی به عنوان روانکاری مورد استفاده قرار میگیرد یا با ترکیبات دیگر مخلوط میشود که انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

 

معرفی انواع گریس

در حال حاضر اصلی ترین و پرطرفدارترین گریس های موجود در بازار شامل سه دسته زیر میشود که بر اساس پایه صابونی (ماده قوام دهنده) می توانند تنوع بسیار زیادی داشته باشند. توجه داشته باشید که انواع ویژه از گریس ها نیز می توانند با پایه های صابونی از ترکیب مواد فوق مانند لیتیم / کلسیم و غیره تولید شوند.

 

گریس بر پایه کلسیم

به عنوان یکی از اولین گریس هایی که برای مصارف عمومی تولید شد، گریس کلسیم در کاربردهای مختلف مفید است. در کاربردهای صنعتی، خودروسازی و کشاورزی کمک می کند. علاوه بر این، مقاوم در برابر آب است و دارای ویژگی های خوبی برای محافظت در برابر زنگ زدگی و خوردگی است. با این حال، این گریس برای کاربردهای با دمای پایین ایده آل است.

 

گریس بر پایه لیتیم

گریس لیتیوم یکی دیگر از روان کننده های چند منظوره است که به دلیل پایداری، دوام و ویسکوزیته بالا شناخته شده است. این می تواند محافظت طولانی مدت در برابر خوردگی، اکسیداسیون، سایش و پارگی و دماهای شدید ارائه دهد. علاوه بر این، گریس های لیتیومی به دلیل مقاومت بالا در برابر آب و روانکاری عالی به خوبی مشخص می شوند. علاوه بر این، آنها می توانند فشار بالا را تحمل کنند.

 

گریس بر پایه کمپلکس سدیم

گریس کمپلکس سدیم بهترین گریس برای بارهای سنگین و کاربردهای با سرعت بالا است. عملکرد بالا، پایداری مکانیکی و مقاومت در برابر دمای بالا آن را به انتخاب شماره یک برای کاربردهای دریایی، صنعتی و تولیدی تبدیل کرده است. علاوه بر این، دارای پایداری عالی در برابر اکسیداسیون، مقاومت شیمیایی عالی و تحمل آب بالا است.

 

معرفی انواع گریس صنعتی

گریس های صنعتی برای انواع اتومبیل ها بکار میرود و شما در هنگام خرید گریس های صنعتی باید به این نکته توجه کنید که محصولی را خریداری میکنید تا از بروز مشکلات آلودگی محیط زیستی جلوگیری شود. گریس های صنعتی در انواع و اقسام مختلف تولید و به روانه بازار میشود. که شامل موارد زیر میشوند:

  • گریس های لیتیم
  • گریس های آلومینیوم
  • گریس های ضد اسید
  • گریس های خوارکی
  • گریس های دریایی
  • گریس های سدیم
  • گریس های کلسیم

که جزء بهترین و با کیفیت ترین انواع این محصولات صنعتی میباشند و میتوانید با هر هزینه ای که دارید و کارایی که لازم دارید آن را از تامین روانکار آبانگان خریداری کنید.

این نوع از گریس ها با روغن های صنعتی مخلوط میشود و باعث افزایش روغن کاری مخلوط شده و همچنین باعث افزایش درجه حرارت بالا و خاصیت فشار شدید خواهد شد.

در حین استفاده WS2 موجود در مخلوط روی قطعات جفت گیری / متحرک پوشانده می شود که به نوبه خود اصطکاک را کاهش داده و روانکاری و توانایی تحمل بار را برای چرخه های بسیار طولانی تر بهبود می بخشد.

برخی از متداولترین گریس ها برای فشار بسیار بالا و ارتعاشاتی که حاوی سرب هستند بسیار مناسب است و در بلبرینگ ها و رولربیرینگ ها ، یاتاقان ها بسیار پیچیده نیز از کارایی بالایی برخوردار هستند.

 

تفاوت گریس ها از نظر کاربرد

در گریس ها دو خاصیت پایداری حرارتی و پایداری در برابر آب از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. در واقع نوع صابون پایه ای که در گریس استفاده می شود، می تواند بر دو خاصیت اشاره شده تاثیر گذار باشد، از این رو می توان این خواص را در گریس های مختلف بصورت زیر مقایسه کرد.

پایداری حرارتی

گریس پایه لیتیم > گریس پایه سدیم > گریس پایه کلسیم

پایداری در برابر آب

گریس با پایه کلیسم > گریس با پایه لیتیم > گریس با پایه سدیم

 

مزایای خرید گریس صنعتی

گریس صنعتی مزایای مختلفی دارد که بخشی از آنها شامل لیست زیر میشود:

  • گریس
  • ویسکوزیته روغن پایه
  • ثبات بالا
  • پایداری مکانیکی
  • نقطه رها کردن
  • دمای عملیاتی
  • چسبندگی بیشتر به سطوح.
  • روانکاری بهتر در بارهای بالا و سرعت پایین.
  • حفاظت در برابر خوردگی و سایش
  • محدوده دمای عملیاتی گسترده تر
  • جذب نویز و ارتعاش موثرتر

 

گریس چه کاربرد هایی دارد؟

گریس دارای کاربردهای زیادی است که باعث شده تا به امروز از رده کنار نرود و تا به امروز از آن استفاده شود. از کاربردهای گریس میتوان به موارد ذکر شده اشاره کرد:

  • گریس می‌تواند در ماشین آلات صنعتی به عنوان یک روانکار ماندگار عمل کند که برای افزایش طول عمر این ماشین‌ها نیز مفید است. همچنین به کاهش استفاده از روغن نیز کمک خواهد کرد که کاهش هزینه را در بر دارد.
  • همانطور که می‌دانید، دسترسی به قطعات برخی از ماشین آلات بسیار سخت است، بنابراین روانکاری آن‌ها نیز با دردسر زیادی همراه خواهد بود. استفاده از گریس باعث می‌شود که تا مدت طولانی آن دستگاه نیازی به روانکاری نداشته باشد.
  • گریس برای ماشین آلاتی که تحت دمای بالا و فشار زیاد فعالیت می‌کنند، بسیار مفید است و عملکرد آن‌ها را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

 

هنگام انتخاب گریس صنعتی به چه ویژگی هایی باید توجه شود؟

هنگام خرید گریس صنعتی از نمایندگی های فروش گریس بهتر است به بررسی چند ویژگی گریس صنعتی خود بپردازید که در ادامه این ویژگی ها شرح داده شده است:

  • گریس صنعتی باید بتواند با پمپاژ بالای خود به سیستم فشار وارد کند.
  • گریس باید در برابر آب تحمل مقاومت بسیار بالایی داشته باشد و وجود آب نیز نباید در انجام عمل روانکاری آن اختلالی ایجاد کند.
  • زمانی که دما افزایش یابد، قابلیت نفوذ گریس نیز بیشتر خواهد شد. گریس های صنعتی دارای نقطه افت های متفاوتی هستند و این نقطه به معنای آن میزان از دما است که گریس به حالت اشباع رسیده و به حد کافی سیال می شود.
  • گریس باید در برابر اکسید شدن مقاومت بالایی داشته باشد چراکه فرایند اکسیداسیون در نهایت باعث افزایش ساییدگی شده و رسوباتی را نیز تولید می کند. همچنین اگر گریس دارای مقاومت در برابر دمای بالا باشد، در دماهای بالا اکسیداسیون کمتر صورت می گیرد اما به صورت کلی هرچه دما بالاتر رود، میزان اکسیداسیون آن نیز افزایش پیدا می کند.

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 9 میانگین: 5]
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

3 دیدگاه در “خرید گریس صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *